O nas
Witamy wszystkich, którzy tą krótką chwilę poświęcą na przeczytanie naszej krótkiej historii o nas i naszym gospodarstwie. Nazywam się Joanna i razem z moim mężem Arkadiuszem prowadzimy gospodarstwo rolne o powierzchni 15 ha, w którym zajmujemy się hodowlą kóz. Z naszych kózek pozyskujemy mleko metodą udoju mechanicznego. Jak każdy wie, mleko kozie jest bardzo zdrowe dla alergików, osób nietolerujących laktozy oraz osób z nowotworami. A dla każdego człowieka jest o wiele lepiej przyswajalne i lekkostrawne od innych produktów mlecznych z innego mleka. Mleczko z naszego gospodarstwa można zakupić świeże lub w formie serka sote lub smakowego, każdy znajdzie coś dla siebie. Starając się sprostać potrzebom naszych klientów będziemy rozszerzać naszą ofertę. Możemy zapewnić państwa, że nasze serki są w 100% naturalne, z mleka koziego, bez dodatków substancji konserwujących. Nie mają nieprzyjemnego zapachu oraz smaku, są wyprodukowane z pasją i miłością do tych zwierząt.
Obecnie produkujemy sery podpuszczkowe białe, smakowe oraz wędzony czysty ser podpuszczkowy, który jest delikatny w smaku poprzez długotrwałe wędzenie w niskiej temperaturze.